Sara baby session04/03/2010

Sara este o fetita minunata, plina cu surprize. Radu si Suzy au aflat de fotografiile mele prin intermediul unui prieten comun, astfel cand au venit acasa, in vizita din Anglia au profitat de ocazie si m-au abordat pentru un baby session. Din pacate nu am apucat sa le inmanez personal fotografiile (erau deja in drum spre Anglia), dar sper si pe aceasta cale, ca si ei considera pozele ca fiind reusite.

O sesiune foto de copii poate fi mult mai dificila; este mult mai greu sa captam atentia unui bebelus, decat a unui adult. In astfel de situatii micutul este cel care decide daca va avea loc sau nu sesiunea foto. Ca un sfat pentru fotografi, la un baby session trebuie sa fii intotdeauna pregatit pentru situatii imprevizibile – nu strica sa ai la tine unele jucarii pentru a capta atentia copilului, de a-i produce un zambet sincer pe fata.

Sesiunea foto a inceput mai intai acasa, apoi in natura, mai precis la Cetatea Oradea, unde Sara s-a distrat de minune, fapt care reiese si din urmatoarele poze.

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 06

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 07

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 03

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 05

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 09

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 13

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 10

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 12

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 02

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 08

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 01

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 11

sara fotogarfii bebelus oradea gasparfoto 04

  1. Multumim Norbi. Experienta aceasta a fost extrem de placuta mai ales ca ai alocat atata timp pt a o surprinde pe Sara atat de autentic. Rabdarea ta cu cei mici trebuie mentionata si sper din tot sufletul sa ai numai succese caci talentul tau in acest domeniu e “la el acasa”…pozele vorbesc de la sine. Multumim si ne revedem la vara cu o Sara mai pretentioasa, de data aceasta :)) te pupam, ceao

  2. Multumesc suzy!
    Astept cu nerabdare urmatoarea intilnirea cu voi,pana atuncea ma pregatesc sa satisfac pretentiile princesei Sara:))
    Puszi!!

Trackbacks

  1. […] una dintre preferatele micute “modele” pe care am avut marea placere sa o fotografiez, SARA, a fost putin bolnavioara, astfel, pentru ca cred in puterea magica a zimbetului, m-am gandit sa ii […]

Leave Your Comment

*

What is 8 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)