Despre

Imi ador munca, adica ador fotografierea (la puterea a 5-a!)… pe langa asta ador sa calatoresc, sa planific, sa rad, sa descopar si apoi sa realizez TOT ce se poate realiza.

Impreuna cu draga mea asistenta Adel, care imi este totodata si pereche in viata, ne plac in mod deosebit situatiile bizare si neobisnuite. Adel este o fiinta foarte vesela, plina de ambitii si vise, iar impreuna facem o echipa pe cinste.

Visul, dorinta si hobby-ul nostru se impletesc cu munca noastra, adica fotografierea. Pe langa fotografierea ceremoniilor matrimoniale (sau legate de acestea: trash the dress,  sedinte foto nunta, fotografierea noilor nascuti ),  orice nebunie care va trece prin minte, sunt momentele care ne dau viata si ne inspira!

Mie in special, imi plac oamenii cu o mentalitate deschisa – indiferent de varsta sau cultura, fiind gata de orice “peripetii nebunatice”, iesite din comun.

Prin munca mea, as dori sa le arat tuturor ca realizarea fotografiilor este o adevarata arta, dar mai ales as vrea  ca tot mai multi dintre voi sa va bucurati de ea.  In consecinta,  pe blogul nostru incercam sa va punem la dispozitie cat mai multe “curiozitati” din culise, iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati… noi abia asteptam! Pe curand.