Investitie

Cred cu tarie ca fotografiile de nunta ar trebui sa fie o amintire placuta, neconditionata de trecerea timpului. Albumul cu pozele de la nunta ar trebui aratat cu mandrie nepotilor chiar si dupa 50 de ani de casnicie. Evenimentul unirii a doua destine este unul din cele mai frumoase momente din viata unui cuplu, iar telul meu ca fotograf este sa imortalizez acest eveniment, sa surprind bucuria si emotiile din marea zi. Vreau ca fotografiile sa evidentieze iubirea si stralucirea din ochii mirilor, iar acel sentiment sa dainuiasca vesnic agatat pe perete sau intr-un album foto.                                                      Am cu adevarat cea mai buna slujba din lume!

Colectiile de Nunta incep de la 900€, dar majoritatea clientilor investesc 1490€ in fotografiile lor de nunta. La toate sesiunile foto de nunta participa 2 fotografi (Norbert – fotograf primar & Adel-fotograf secundar/asistent)
– acoperire completa a nuntii;
– o copie DVD continand imaginile la rezolutie mare;
– album de nunta.
Preturile de mai sus sunt valabile pentru fotografierea unei nunti in Oradea. Pentru lista preturilor completa si pentru evenimente in alta localitate sau tara, va rog sa ne contactati pe e-mail info(at)gasparfoto(dot)ro sau folosind link-ul urmator.CONTACT

Pentru ca ne place sa calatorim, venim cu placere la voi! 🙂